Hrvatski savjet za zelenu gradnju

ŽELITE POSTATI DGNB KONZULTANT I CERTIFICIRATI PROJEKTE PREMA DGNB SUSTAVU?

ŽELITE POSTATI DGNB KONZULTANT I CERTIFICIRATI PROJEKTE PREMA DGNB SUSTAVU?


Budite korak ispred i osigurajte svoje mjesto u zelenim investicijskim projektima. Educirajte se i postanite međunarodni DGNB konzultant te sudjelujte u razvoju zelenih projekata diljem svijeta.


REZERVIRAJTE VAŠE MJESTO NA VRIJEME 

VRIJEME ODRŽAVANJA:                                              

02./03./04. veljače 2017. godine                        

LOKACIJA:

HIS, Berislavićeva 6, Zagreb


Hrvatski savjet za zelenu gradnju, DGNB Academy Partner, u suradnji s DGNB-om i Hrvatskom komorom arhitekata organizira trodnevnu DGNB edukaciju za DGNB KONZULTANTA u Hrvatskom inženjerskom savezu u periodu od 02. do 04. veljače 2017. godine.

Zelena gradnja nema alternative; stoga je diljem svijeta do sada certificirano više od 1 mlrd m2 prostorne površine zelenih građevina svih vrsta – javne ili komercijalne namjene, višestambenih objekata i obiteljskih kuća, poslovnih tornjeva, ali i čitavih urbanih regija. Doznajte više na sljedećem linku. U Hrvatskoj se sve više investitora okreće prema zelenoj gradnji, te rastu i potrebe za domaćim konzultantima za certificiranje prema međunarodnim standardima zelene gradnje, pri čemu je među najpoznatijima upravo DGNB.

Hrvatski savjet za zelenu gradnju je od listopada 2016. godine stekao status DGNB Academy Partner


 

PRIJAVNICA           CJENIK            PROGRAM PREDAVANJA

 


Edukacija uključuje teoriju, primjere dobre prakse te niz metoda, kao što su radionice i rad u timskim skupinamaSve će to sudionicima omogućiti stjecanje sveobuhvatnog znanja o metodologiji procjene projekata, kao i individualnih kriterija za dodjelu DGNB certifikata. Nosioci edukacije su DGNB treneri iz Njemačke i Hrvatske, a sama edukacija nudi iznimnu mogućnost diskusije i istraživanja tema koje se odnose na DGNB i trenutačne pristupe održivoj gradnji.


! Uvjeti za prijavu ! :

  • Završen akademski studij arhitekture, građevinarstva ili građevini srodnih inženjerskih zanimanja, građevinske fizike, prirodnih znanosti ili ekonomije i
  • 2 godine relevantnog profesionalnog iskustva nakon završetka postdiplomskog studija ili
  • 3 godine relevantnog profesionalnog iskustva nakon završetka preddiplomskog studija ili
  • Obrazovanje iz područja nekretninskog ili građevinskog sektora uz 5 godina relevantnog profesionalnog iskustva
  • Znanje engleskog jezika

 

ORGANIZATORI

 

PARTNERI

 

This site is registered on wpml.org as a development site.