Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Projekti

Hrvatski savjet za zelenu gradnju – Croatia GBC kontinuirano provodi projekte financirane iz različitih međunarodnih izvora. Kroz projektne aktivnosti, različiti elementi djelovanja i ciljevi GBC-ja se podižu na novu razinu.
  • Unaprjeđivanje tržišta kroz osvještavanje o najnovijim principima unutar zelene gradnje, predstavljanje regulatornih okvira održivih politika i implementaciju pilot aktivnosti na temelju novih znanja
  • Omogućavanje edukacija za širok spektar dionika o najnovijim rješenjima, mehanizmima djelovanja i mogućnostima unaprjeđenja njihova rada ostvaruje značajne iskorake
  • Zagovaračke aktivnosti i komunikacijske kampanje na nacionalnoj i europskoj razini koje GBC nerijetko vodi, podrazumijevaju dodatno osvještavanje o ključnim pitanjima i potencijalnim rješenjima.
  • Konačno, provedbom projekata manifestira se i važna djelatnost Savjeta, a to je povezivanje najznačajnijih dionika iz javne i privatne sfere, akademskog sektora i nevladinih organizacija oko zajedničkih ciljeva. Time Savjet gradi snažnu platformu pri ostvarenju održive budućnosti, politika dekarbonizacije i unaprjeđenju vrijednosti zelene gradnje.

Izvori financiranja

Projekti u provedbi

Završeni projekti

This site is registered on wpml.org as a development site.