Hrvatski savjet za zelenu gradnju

12. mini simpozij o zelenoj gradnji: Održivi građevinski materijali i tehnologije na području zelene gradnje


Održivi građevinski materijali i tehnologije na području zelene gradnje tema je 12. mini simpozija o zelenoj gradnji u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju i Udruženja arhitekta Međimurja.

Kakve su to nZEB, pasivne i niskoenergetske kuće i što ih razlikuje od drugih kuća? Kakvi se materijali i tehnologije koriste prilikom gradnje takvih kuća? Odgovore na ova pitanja i Vaša pitanja vezana uz ovu temu potražite na simpoziju: Održivi građevinski materijali i tehnologije na području zelene gradnje koji se održava 12. studenog 2015. u Čakovcu od 15.00 do 18.30 sati u Tehnološkom inovacijskom centru Međimurje, Bana J. Jelačića 22b, Čakovec.

Institucionalni pokrovitelj simpozija je Međimurska županija, a pokrovitelj Tehnološki inovacijski centar Međimurje. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na simpoziju sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su MENEA, Baldinistudio, Inoutic/ Deceuninck, Rockwool, I.T.V. Murexin, Firestone, Fibran Nord, Tece I Nexe. Medijski pokrovitelji simpozija su Večernji list, Poslovni savjetnik, Regionalni tjednik, Domosfera.hr, Gradimozadar.hr, gradimo.hr i Webgradnja.hr.

Simpozij je BESPLATAN za sve sudionike te se boduje u sklopu Programa stalnog stručnog usavršavanja SSU HKA sa 2 SSU boda.

Ispunite Prijavni obrazac i proučite Program simpozija!

This site is registered on wpml.org as a development site.