Hrvatski savjet za zelenu gradnju

ADRIA HOTEL FORUM 2016 – mjesto susreta vodećih hotelijera, državnih tijela i stručnjaka iz područja investicija

ADRIA HOTEL FORUM 2016 – mjesto susreta vodećih hotelijera, državnih tijela i stručnjaka iz područja investicija


ADRIA HOTEL FORUM se po četvrti put održava 10.-11.veljače 2016. godine u hotelu Sheraton Zagreb. Adria Hotel Forum je mjesto na kojem se susreću vodeći hotelski lanci, hotelijeri, lokalna samouprava, državna tijela i stručnjaci iz područja investicija u hotelsku industriju sa ciljem razmjene održivih ideja i projekata koje unapređuju razvoj zajednice.

SHAPING THE FUTURE

2014.godina u hotelskoj industriji na globalnoj razini istaknula se u nekoliko segmenata: povećano međunarodno kretanje kapitala, investitori su prepoznali povećanje interesa za određene drugorazredne lokacije izvan glavnih turističkih gradova, razvoj i diferencijacija u zahtjevima turista rezultirala je razvojem mnogobrojnih novih brendova (najčešće unutar već postojećih globalnih kompanija).  Također, na globalnoj razini turistička industrija ima udio 9,5% u svjetskom BDPu.

Međunarodno kretanje kapitala povećava se svake godine te je u 2014. dostiglo rekordnih 41,2% svih transakcija, a 43,2% međunarodnih ulagača dolazi iz azijskih zemalja.

Budućnost industrije i pitanje povećanja razvoja postojećih i razvoj novih destinacija predmet je rasprave ovogodišnjeg Foruma. Koje je stanje u regiji u odnosu na Europu, koji trendovi se mijenjaju obzirom na zahtjeve turista diljem svijeta te na koji način se trebaju razviti nove regionalne destinacije – razgovarat će se vodećim stručnjacima.

PROGRAM  &   PRIJAVNICA

Više informacija

This site is registered on wpml.org as a development site.