Hrvatski savjet za zelenu gradnju

ALUKÖNIGSTAHL BESPLATNI WEBINARI

ALUKÖNIGSTAHL BESPLATNI WEBINARI


AluKönigStahl Vas poziva da se pridružite besplatnim webinarima, seriji od ukupno 9 planiranih, u kojima će kroz različite teme predstaviti raznoliku paletu svojih vrhunskih proizvoda, individualne digitalne usluge i prilagođena rješenja za izradu budućih projekata – jer je AluKönigStahl uz Vas kao pouzdani partner, danas i u budućnosti.

Pogodnosti za sudjelovanjem na webinarima

Svaki AluKönigStahl webinar je besplatan i vrednovat će se u Programu stručnog usavršavanja s jednim (1) bodom Hrvatske komore arhitekata na temelju popisa sudionika.

Sudjelovanjem na svakom našem webinaru, sudionike koji budu najvjerniji kroz cijelu seriju planiranih webinara ćemo na kraju i nagraditi poklon paketom zahvale.

 

18.6.2020. održava se drugi po redu besplatni ALUKÖNIGSTAHL webinar pod nazivom: Nove dimnezije slobode dizajna uz Schüco aluminijske klizne sisteme, u periodu od 13-14 sati.

Link za njegovu prijavu je u nastavku niže:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1148469989213167886

Kroz ovaj webinar biti će predstavljeni Schüco klizni sistemi i mogućnosti njihove primjene u različitim sofisticiranim arhitektonskim idejama.

 

 

Sve detalje gore navedenih kao i najave budućih AluKönigStahl webinara (termine i teme), možete na vrijeme saznati i putem AluKönigStahl Hrvatska društvenih mreža te na Viber AluKönigStahl HR Channel-u.

Veselimo se druženju s Vama!

https://www.alukoenigstahl.hr/hr

This site is registered on wpml.org as a development site.