Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 13. do 15. lipnja 2019. godine u Opatiji

Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 13. do 15. lipnja 2019. godine u Opatiji


Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira četrnaeste po redu Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 13. do 15. lipnja 2019. godine u Opatiji.

Sada već tradicionalni Dani prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka različitih profila s područja građevinarstva. Svi sudionici skupa imaju mogućnost sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, mogu naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja. Prije svega, cilj nam je osigurati kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu stalnom izobrazbom te usavršavanjem znanja i stručne kompetitivnosti kako bismo na taj način pridonijeli razvoju struke, povećali njezin dignitet, odgovornost i učinkovitost.

Upravo zbog toga, a i zbog želje da i ovi 14. dani predstave najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, uvjereni smo kako će se i ove godine okupiti veliki broj sudionika.

 

Posebno pozivamo sve sudionike i zainteresirane da nam se pridruže na predavanjima vezanim uz područje ODRŽIVE GRADNJE u petak, 14. lipnja, od 15.00 do 19.00 sati, u Dvorani 2 hotela Ambasador.

Imat ćete priliku čuti iznimno zanimljive prezentacije vrhunskih stručnjaka koji se dugi niz godina bave ovim područjem. Održivost je imperativ današnje gradnje i zbog toga Vas pozivamo da zajedno s nama poslušate novosti o zelenoj gradnji.

 

Hrvatski savjet za zelenu gradnju sudjeluje i sa zajedničkim štandom sa svojim članovima – POSJETITE NAS!

Savjet za zelenu gradnju u Hrvatskoj
Fibran Gealan
Tece Velux
Ytong 

 

Predstavnici resornog Ministarstva upoznat će sudionike što novo donose Zakon o gradnji, Zakon o prostornom uređenju, Zakon o komori arhitekata i komorama inženjera u graditeljstvu i Zakon o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja igradnje.

Ove godine ćemo u suradnji s resornim Ministarstvom održati i radionice za e-dozvolu, kako bi se naši članovi upoznali s informacijskim sustavom prostornog uređenja, E-poslovanjem, eKonferencijom te s nadogradnjom sustava eDozvola i uvođenjem digitalnog potpisivanja dokumenata.

S namjerom da se predstave najbolja dostignuća s područja građevinarstva, deveti put organizirat ćemo svečanu dodjelu KOLOSA – nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Nagrada se dodjeljuje za iznimne rezultate trajne vrijednosti na unaprjeđenju i razvoju struke, za javnu prepoznatljivost i priznatost te razvoj tehničkog stvaralaštva u RH, za izuzetna dostignuća kao i za poticanje investicija i doprinos razvoju i unaprjeđenju graditeljske djelatnosti.

I ove ćemo godine održati seminar uvršten u Program usavršavanja osoba za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada. Sudjelovanjem na tom seminaru ovlaštene osobe ispunjavaju godišnju obvezu usavršavanja i dobit će posebnu potvrdu o usavršavanju iz tog područja.

Svi sudionici skupa će u okviru stručnog usavršavanja ostvariti 20 akademskih sati.

Sve obavijesti vezane za skup možete naći na internetskoj stranici Komore www.hkig.hr.

Seminari će biti organizirani u hotelu Ambasador i kongresnom centru Conference park 25/7, a radionice u Vili Ambasador.

Organizacijski odbor planira i raznolika društvena događanja.

Pozivam Vas da rezervirate vrijeme kako biste mogli sudjelovati na 14. Danima, koji će se održati od 13. do 15. lipnja 2019.

 

Prijava za skup

Download dokumenata:

Poziv i program skupa pdf  [292 KB]
Program skupa pdf  [242 KB]
Opća prijava za sudjelovanje na skupu pdf  [75 KB]
Prijava za seminare pdf  [92 KB]

 

Rezervacija smještaja

Prijavnica za smještaj – Liburnia Riviera Hotels: pdf  [156 KB]
Prijavnica za smještaj – Amadria Hoteli

 

Mjesto održavanja skupa i smještaj sudionika

Skup će se održati u hotelu Ambasador u Opatiji.

Prijava za sudjelovanje na skupu

Sudjelovanje na skupu može se prijaviti on line na internetskoj stranici www.hkig.hr odnosno na e-mail: mirko.franic@hkig.hr ili na fax: 01 / 5508 – 424.

 

Radionice za eDozvolu

Predstavnici Ministarstva upoznat će sudionike s informacijskim sustavom prostornog uređenja, e-poslovanjem, eKonferencijom te s nadogradnjom sustava eDozvola i uvođenjem digitalnog potpisivanja dokumenata.

Energetsko certificiranje

Osobe ovlaštene za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada sudjelovanjem na seminaru Primarna energija pri projektiranju i certificiranju zgrada ispunjavaju godišnju obvezu usavršavanja i dobit će posebno uvjerenje o usavršavanju iz toga područja.

Zakon o zaštiti na radu

Isto tako, s obzirom na Zakon o zaštiti na radu, svi će zainteresirani sudionici moći pohađati Seminar za stručnjaka zaštite na radu i koordinatora zaštite na radu u fazi izrade projekta (koordinator I) i za koordinatora zaštite na radu u fazi izvođenja radova (koordinator II). Taj seminar može koristiti i kao priprema za polaganje ispita za stručnjaka zaštite na radu.

 

Rezervacija hotelskog smještaja

Liburnia Hoteli
Ambasador*****, Imperial****, Kvarner****, Villa Amalia****, Palace****, Admiral****.
Rezervacije se primaju u rezervacijskom centru: tel. 051 / 710 – 444, e-pošta:reservation.mice@liburnia.hr.

Amadria Hoteli
Rrezervacija smještaja isključivo putem internetske stranice Amadria hotela na linku: HKIG 14 DANI.

Kotizacija i način plaćanja

Kotizacija za skup iznosi 1.500,00 kn + PDV i uplaćuje se po ispostavljenom predračunu HKIG-EDUCA d.o.o. Kotizacija uključuje materijale supa, sudjelovanje na stručnim seminarima prema odabiru i svim drugim društvenim događanjima u sklopu skupa.

Korisnici mjere “stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa” plaćaju 50% iznosa kotizacije.

 

ONLINE PRIJAVA

Informacije

Informacije o skupu objavljene su na internetskoj stranici HKIG-a www.hkig.hra mogu se dobiti i u tajništvu Komore na telefon: 01 / 5508 – 420.

Kontakt osobe u HKIG-u:

Mirko Franić
tel. 01 / 5508 – 422
mob. 091 / 6161 – 626
fax. 01 / 5508 – 424
e-mail. mirko.franic@hkig.hr
Vlasta Trupeljak
tel. 01 / 5508 – 447
mob. 091 / 2004 – 553
fax. 01 / 5508 – 424
e-mail. vlasta.trupeljak@hkig.hr
This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368