Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Druga godišnja razvojno-financijska konferencija „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“

Druga godišnja razvojno-financijska konferencija „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“


Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. organizira Drugu godišnju razvojno-financijsku konferenciju „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“, koja će se održati 16. i  17. ožujka 2016. godine u Esplanade Zagreb Hotelu. Na Konferenciji očekujemo sudjelovanje više od 450 sudionika i preko 90 predavača.

Poslovni i stručni partner Konferencije je Razbor d.o.o. Glavni institucionalni pokrovitelji Konferencije su Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo poduzetništva i obrta. Institucionalni pokrovitelj Konferencije je Europska banka za obnovu i razvoj. Institut Ruđer Bošković je Znanstveni partnerPokrovitelji Konferencije su Hrvatska zajednica županija, Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, Udruga općina u Republici Hrvatskoj, Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatska gospodarska komora. Također Konferenciju prati i veliki broj Partnera i Sponzora.

Na Drugoj razvojno-financijskoj konferenciji će se sustavno prezentirati sredstva iz EU fondova koja su na raspolaganju korisnicima u Republici Hrvatskoj prema 11 tematskih ciljeva kohezijske politike EU.

Na Konferenciji će se posebno prezentirati državne potpore i potpore u poljoprivredi, sufinanciranje i financijski instrumenti, javna nabava te ruralni razvoj, a bit će prezentirani i konkretni projekti, kao i brojke, primjeri i koraci potrebni za njihovu realizaciju. Predstavit će se realizirani i odobreni projekti, a uspješni korisnici će podijeliti svoja dosadašnja iskustva. Vrhunski hrvatski stručnjaci prezentirat će procese javne nabave te državne potpore i mogućnosti dobivanja sredstava za izradu projektne dokumentacije i pripremu projekata.

U veljači 2015. godine je održana Prva godišnja razvojno-financijska konferencija „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“ na kojoj je sudjelovalo više od 450 sudionika, uključujući 103 predavača i moderatora. Održano je 18 zanimljivih panela na kojima su se kroz zajedničku diskusiju prezentirala sredstva iz EU fondova, koja su na raspolaganju korisnicima u Republici Hrvatskoj u razdoblju do 2020. godine.

    

Detaljne obavijesti o Konferenciji pogledajte na www.filipovic-savjetovanje.hr

http://www.filipovic-advisory.com/hr/eventi/druga-godisnja-razvojno-financijska-konferencija-financiranje-projekata-drustvenog-i-gospodarskog-razvoja-hrvatske-iz-fondova-eu/program

This site is registered on wpml.org as a development site.