Hrvatski savjet za zelenu gradnju

GREEN TALKS: “Kako brzo, jednostavno i učinkovito obnoviti zgradu ili obiteljsku kuću?”

GREEN TALKS: “Kako brzo, jednostavno i učinkovito obnoviti zgradu ili obiteljsku kuću?”


U okviru sajma Graditeljstvo – 40. međunarodni sajam građenja i opremanja koji se održava od 4 -7. travnja 2017. godine u Zagrebu, na Zagrebačkom Velesajmu, organiziramo predavanje  GREEN TALKS za građanstvo, upravitelje zgrada, inženjere pod nazivom: “Kako brzo, jednostavno i učinkovito obnoviti zgradu ili obiteljsku kuću”, 4.4.2017.  – Paviljon 9, s početkom u 16:00 h.

Doznajte kako pravilno pripremiti projekt za natječaje iz programa MGIPU i EU fondova; govorimo o kontroli projekata u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te o kontroli provedbe radova na terenu; provjerite koji su najbolji primjeri iz prakse glede cjelovite energetske obnove višestambenih zgrada; saznajte sve o načinu izbjegavanja požara na zgradama primjenom kvalitetnih negorivih materijala; doznajte koji su najbolji građevinski materijali za zelenu gradnju i cjelovitu energetsku obnovu – toplinska izolacija, krovovi, prozori i vrata, dizalice topline, zidane konstrukcije, interijeri…

Institucionalni pokrovitelj GREEN TALKS-a je Hrvatska komora arhitekata te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Wienerberger, Firestone, Fibran Nord, Fire safe Europe, RENOVA+.


 

 

Program potražite ovdje, a Vaše sudjelovanje potvrdite ovdje!

Ulaz je besplatan.

This site is registered on wpml.org as a development site.