Hrvatski savjet za zelenu gradnju

GREEN TALKS: OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“

GREEN TALKS: OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“


 

PRIJAVNICA                         PROGRAM


Glavna tema GREEN TALKS-a u Zagrebu je OBNOVIMO HRVATSKU „Bolje zgrade za ljude“. Osim promocije globalne kampanje Svjetskog savjeta za zelenu gradnju – Advancing Net Zero, ovaj GREEN TALKS će obuhvatiti i nZEB zakonsku regulativu i implementaciju na tržište te će veliki dio GREEN TALKS biti posvećen i novoj studiji koja dokazuje zapanjujuću korelaciju između loših uvjeta stanovanja i lošeg zdravlja ljudi. Kako preventivno nastupiti da se izbjegne daljnji proces nastajanja loših zgrada te kako potaknuti ulaganja  u cjelovitu energetsku obnovu i „ozelenjavanje“ prostora, te svakako i kvalitetnu zaštitu od požara, saznat ćete na GREEN TALKS-u!

 

GREEN TALKS se održava 14. RUJNA 2017. u ZAGREBU od 09.00 do 13.30 sati na lokaciji Gacka 16, Zagreb, a NAMIJENJEN je većinom za ARHITEKTE i INŽENJERE GRAĐEVINARSTVA te ostalu zainteresiranu javnost i građanstvo.

 

GREEN TALKS podržava Hrvatska udruga energetskih certifikatora te Fire Safe Europe . Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Velux d.o.o., Klimaproing d.o.o., Inoutic d.o.o. i Saint-Gobain građevinski proizvodi d.o.o. te Mapei Croatia d.o.o..


GREEN TALK je BESPLATAN za sve sudionike.

This site is registered on wpml.org as a development site.