Hrvatski savjet za zelenu gradnju

,,GREENInvest platforma u Hrvatskoj“

,,GREENInvest platforma u Hrvatskoj“


Nositelji projekta

Poštovani,

Hrvatskoj stoji na raspolaganju izrazito velik potencijal iskorištenja fondova EU, posebice u investicijskim projektima s uključenom zelenom komponentom – od razvoja projekta, projektiranja, gradnje, održavanja i upravljanja istim. Pozivamo Vas da u svoje ambiciozne projekte uvrstite zelene tehnologije, proizvode i usluge koji će vam omogućiti više bodova u natječajnim prijavama.

Hrvatski savjet za zelenu gradnju (HSZG) pokrenuo je upravo zbog Vas, novi inovativni projekt ,,GREENInvest platforma u Hrvatskoj“ koji ima za cilj poticanje i identifikaciju zelenih investicija te spajanje investitora voljnih ulagati u projekte zelene gradnje sa relevantnim dionicima na tržištu, stručnim u području proizvoda i usluga te tehnologija koje se koriste u procesima planiranja, projektiranja, gradnje, održavanja i upravljanja zelenim projektima.

Putem GREENInvest platforme pruža se besplatna pomoć i savjetovanje, kako postojećim tako i potencijalnim novim članovima i partnerima, ciljano umrežavanje i sinergija kako bi zelene investicije postale sve češća praksa u Republici Hrvatskoj, a investitori lakše dolazili do potrebnih proizvoda i usluga te informacija o modelima financiranja, posebice natječajima za bespovratna sredstava iz EU fondova ili nacionalnih izvora sufinanciranja.

U skladu s potrebama i željama investitora, relevantni član ili partner HSZG-a javit će se u kratkom roku s odgovorom na izazove s kojima se susreću investitori u pripremi investicije odnosno zelenog projekta.

Ova usluga HSZG-a je u potpunosti besplatna za potencijalne investitore iz svih predloženih gospodarskih ili javnih struktura te apriori ne obvezuje na ugovaranje suradnje s članovima HSZG-a s kojima će investitori stupiti u kontakt.


Raspoloživi natječaji:

Europski strukturni i investicijski fondovi

http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji

Ribarstvo

http://www.mps.hr/ribarstvo/default.aspx?id=2764

Ruralni razvoj

http://ruralnirazvoj.hr/cat/aktualni-natjecaji/

Financijski instrumenti (zajmovi, krediti, jamstva, itd.)

http://www.hamagbicro.hr/kategorija/otvoreni-natjecaji/


U slučaju zainteresiranosti molimo Vas da odvojite trenutak Vašeg vremena za ispunjavanje upitnika.

This site is registered on wpml.org as a development site.