Hrvatski savjet za zelenu gradnju

HSZG organizira konferenciju pod nazivom nZEB i BIM – Nova stvarnost – ulaz besplatan!

HSZG organizira konferenciju pod nazivom nZEB i BIM – Nova stvarnost – ulaz besplatan!


HSZG organizira konferenciju pod nazivom nZEB i BIM – Nova stvarnost! koja će se održati 19. ožujka u hotelu Academia u Zagrebu.

nZEB – Zgrade gotovo nulte potrošnje energije i vezana EU regulativa transponirana je u zakonodavstvo RH, a sada se postavlja pitanje kako da nZEB postane stvarnost? S druge strane BIM (Building Information Modeling) već je postao standard u svijetu, a sve više se koristi i kod nas. BIM metodologija se oslanja na inteligentan, podacima bogat model kao temelj za projektiranje, simulaciju i suradnju kroz sve faze projekta.

Ključ uspjeha je u postizanju nZEB-a pomoću BIM-a, a na konferenciji očekujemo do 200 sudionika.

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, uz prethodnu registraciju putem PRIJAVNICE.

Keynote speaker će biti gospodin Matt Grocoff,  jedan od najpoznatijih američkih zagovornika u području zaštite okoliša, zelene i održive gradnje, renomirani pisac, govornik i osnivač THRIVE Collaborative.

Poznat je po svom radu na zgradama s nultom potrošnjom energije i vode te je zaslužan za obnovu najstarije kuće u Sjevernoj Americi koja je rekonstrukcijom postigla nultu potrošnju energije. 

 

Pri projektiranju i planiranju novih investicija u zgradarstvu, nZEB regulativa i BIM alati konačno dovode u prvi plan neke od danas najpoznatijih aspekata Zelene/održive gradnje: potrošnju energije, građevinsku fiziku, energetsku učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije.

Konferencija je namijenjena  arhitektima, projektantima, investitorima, stručnjacima iz područja energetske učinkovitosti, developerima, inženjerima građevine, strojarstva, elektrotehnike, proizvođačima materijala i opreme, vlasnicima nekretnina, bankarima, predstavnicima energetskih tvrtki, predstavnicima gradova i tijela javnog sektora, upraviteljima zgrada, predstavnicima akademske zajednice i mnogim drugima.

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368