Hrvatski savjet za zelenu gradnju

HSZG sudjeluje na REXPO investicijskom sajmu i forumu zajedno sa svojim članovima – Pozivamo Vas da budete sudionikom petog Rexpo 2016 sajma!

HSZG sudjeluje na REXPO investicijskom sajmu i forumu zajedno sa svojim članovima – Pozivamo Vas da budete sudionikom petog Rexpo 2016 sajma!


U želji da nastavimo unaprjeđivati i poticati investicijsko okruženje u Republici Hrvatskoj i regiji pozivamo Vas da budete sudionikom petog Rexpo 2016 sajma koji je postao mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz tridesetak zemalja. Na oko 2500 m² izlagačkog prostora predstavljaju se brojne inozemne i domaće tvrtke, gradovi i općine sa svojim aktualnim projektima, dok je na Rexpo Forumu kroz stotinjak panel diskusija i okruglih stolova stručnu raspravu provelo više od 400 stručnjaka iz različitih područja.

I ove će godine sajam okupiti vodeće sudionike iz Hrvatske i regije – investitore, developere, izvođače, projektante, arhitekte, inženjere, konzultante, agente, odvjetnike, banke, investicijske fondove, zakupce, hotelijere i korisnike komercijalnih prostora, stručnjake, medije te sve ostale zainteresirane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.

Svake godine sajam Rexpo podržavaju brojne institucije iz Hrvatske i regije: ministarstva, veleposlanstva, gospodarske komore, banke i financijske institucije, gradovi, udruge poslodavaca, komore arhitekata i inženjera građevinarstva, a surađujemo i s etabliranim sličnim sajmovima u inozemstvu poput Expo Real München i MIPIM Cannes.


ČLANOVI HSZG-a ostvaruju 20% popusta prilikom prijave – javite se helga.sesan@rexpo.hr 


Hrvatski savjet za zelenu gradnju sudjeluje na REXPO investicijskom sajmu i forumu zajedno sa svojim članovima:

ACO građevinski elementi d.o.o., Inoutic/Deceuninck d.o.o., Saint-Gobain građevinski proizvodi d.o.o., Knauf Insulation d.o.o., Viessmann d.o.o., Klimaproing d.o.o. te Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata, na zajedničkom štandu “MI GRADIMO ZELENO”.

Posjetite nas na štandu A08 i A20!

PROGRAM je bogat – svakako podržite i panel diskusiju HSZG-a s zanimljivim govornicima u 12:30 u četvrtak na temu energetske obnove javnih i komercijalnih zgrada

This site is registered on wpml.org as a development site.