Hrvatski savjet za zelenu gradnju

MEĐUNARODNI SUMMIT ‘Delivering net zero carbon buildings for all’ – BUILD UPON European Leaders’ Summit

MEĐUNARODNI SUMMIT ‘Delivering net zero carbon buildings for all’ – BUILD UPON European Leaders’ Summit


Hrvatski savjet za zelenu gradnju, kao jedan od partnera u projektu BUILD UPON2 , sudjelovat će u međunarodnom summitu ‘Delivering net zero carbon buildings for all’ – BUILD UPON European Leaders’ Summit, koja će se održati u Bruxellesu, 3. i 4. prosinca 2019. godine.

Ovaj međunarodni summit događa se pod okriljem svjetske organizacije World Green Building Council. Summit će ujedno predstavljati jedan od ishoda projekta BUILD UPON2, gdje je posebna pozornost posvećena gradovima uključenim u projekt.

S obzirom na tematiku summita koja nadilazi teme projekta, a posebno iz razloga što su teme podijeljene tako da adresiraju i javni i privatni sektor, Hrvatski savjet za zelenu gradnju Vam ovim putem želi skrenuti pažnju na ovaj važan i utjecajan summit.

Sudjelovanje u summitu je besplatno, a prijave za sudjelovanje  otvorene su za sve dionike zainteresirane za teme zelene gradnje te Vas iz tog razloga potičemo  da se pridružite summitu.

Agenda konferencije, registracijski linkovi i više informacija nalazi se na liku:

https://www.worldgbc.org/calendar/deli

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368