Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Poziv na Informativni dan programa Obzor 2020. za tematska područja Sigurna, čista i učinkovita energije“ (SC3) i „Pametan, zeleni i integrirani promet“ (SC4)


Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas pozivamo na Nacionalni Informativni dan za tematska područja „Sigurna, čista i učinkovita energije“ (SC3) te „Pametan, zeleni i integrirani promet“ (SC4) programa Obzor 2020. Informativni dan održat će se 18. prosinca 2019. godine s početkom u 9:30 sati u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža (Frankopanska 26, Zagreb) u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Program Informativnog dana potražite OVDJE.

Zainteresirani sudionici tijekom informativnog dana upoznat će se s uspješnim projektima hrvatskih prijavitelja kao primjerima dobre prakse, čut će izlaganje evaluatora projekata te će saznati koje su mogućnosti potpore za program Obzor2020. u Hrvatskoj.

Predstavnica Europske komisije, gospođa Oana Andreea Melinceanu, predstavit će aktualne radne programe te otvorene natječaje u tematskim područjima Obzora 2020. „Sigurna, čista i učinkovita energije“ (SC3) te „Pametan, zeleni i integrirani promet“ (SC4).

Prijava na informativni dan moguća je popunjavanjem obrasca – https://forms.gle/g2gNkgqhk22ijfaq8 najkasnije do kraja dana 12. prosinca 2019. ili do popunjenja slobodnih mjesta.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail: tea.sabol@mobilnost.hr

Veselimo se Vašem dolasku!

This site is registered on wpml.org as a development site.