Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Poziv na „Obzor 2020. komunikacijsku kampanju za pravna i financijska pitanja“

Poziv na „Obzor 2020. komunikacijsku kampanju za pravna i financijska pitanja“


U slučaju da niste imali priliku prijaviti se na  „Obzor 2020. komunikacijsku kampanju za pravna i financijska pitanja“ slobodno se još prijavite, rok za prijavu je do 10. travnja 2018. godine.

Više o događanju možete pročitati niže.

Kao potporu u provedbi Obzor 2020. projekata, Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Europskom komisijom organizirat će 25. travnja 2018. godine „Obzor 2020. komunikacijsku kampanju za pravna i financijska pitanja“ („Horizon 2020 Communication Campaign“). Konferencija će se održati u Hotelu Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, od 9:00 do 17:00 sati.

Svrha konferencije jest smanjenje broja grešaka kod prijavljivanja troškova Obzor 2020. projekata te podizanje svijesti unutar znanstvene zajednice o važnosti sprečavanja pogrešaka u izračunu različitih troškova projekata radi ubrzavanja plaćanja, izbjegavanja povrata neprihvatljivih troškova i plaćanja penala, ali i u svrhu pouzdanog i točnog financijskog izvještavanja.  Predstavnici Europske komisije će detaljnije predstaviti pravila prihvatljivosti troškova Obzor 2020. projekata te tipične nalaze i strategiju provedbe revizija Europske komisije. Govornici na konferenciji bit će gdin. Ekke Van Vliet (revizor) i gdin. David Mejuto (pravnik), iz Glavne uprave za istraživanje i razvoj pri Europskoj Komisiji.

Konferencija je međunarodnog karaktera i namijenjena prvenstveno računovođama, financijskim i projektnim menadžerima te revizorima koji su upoznati ili imaju iskustava u provedbi Obzor 2020. projekata. Očekuje se sudjelovanje do 100 sudionika.

Radni jezik konferencije je engleski. Sudjelovanje je besplatno, a registrirati se možete do 10. travnja 2018. godine ovdje i putem mrežne stranice na kojoj možete naći i program. Prednost će biti dana sudionicima koji se prvi registriraju te zadržavamo pravo ograničiti broj sudionika iz iste ustanove na maksimalno dvije osobe. Molimo Vas da pri ispunjavanju upitnika navedete područje koje Vam je od posebnog interesa te Vaša pitanja ili nam ih naknadno dostavite do 10. travnja 2018. kako biste mogli na njih dobiti odgovor na samom događanju. Pitanja će biti pravovremeno proslijeđena predstavnicima Europske komisije kako bismo im omogućili optimalnu pripremu.

Organizator nije u mogućnosti snositi troškove putovanja i smještaja sudionika.

Za sva pitanja slobodno se obratite na vanja.malasic@mobilnost.hr i/ili na ana.kljucaric@mobilnost.hr.

This site is registered on wpml.org as a development site.