Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Pozivamo na besplatnu radionicu o BIM-u, u sklopu Horizon 2020 projekta Net-UBIEP

Pozivamo na besplatnu radionicu o BIM-u, u sklopu Horizon 2020 projekta Net-UBIEP


Poštovani,

 

Ovim putem Vas pozivamo na besplatnu radionicu o BIM-u (eng. Building information modelling, hrv. Informacijsko modeliranje zgrada).

Radionica se održava u sklopu Horizon 2020 projekta Net-UBIEP (Network for Use BIM to Increase Energy Performance) www.net-ubiep.eu

 

Detaljniji raspored nalazi se u programu radionice, ali fokus radionice je približavanje BIM-a djelatnicima javne uprave, odnosno vlasnicima i upraviteljima zgrada, s posebnima naglaskom za korištenje BIM-a u području energetske učinkovitosti.

 

S obzirom na smjer razvoja građevinske struke, BIM će svakako biti nezaobilazan već u bliskoj budućnosti, a mnogi stručnjaci zapravo vrlo malo o njemu znaju.

Cilj radionice je pojasniti osnovne pojmove, prikazati trenutne mogućnosti BIM-a, te prednosti korištenja BIM-a ali i nedostatke koje BIM u današnjem stupnju razvoja pokazuje s namjerom da se razjasne određene predrasude koje u struci postoje.

 

Radionica se održava 1. i 2. ožujka 2019. u prostorima Građevinskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu (Kačićeva 26) – Vijećnica.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da se prijavite na poveznici https://goo.gl/forms/uwAIP5s22dtUyyFY2.

 

Ukoliko poznajete osobe koje bi mogle biti zainteresirane za radionicu, bili bismo zahvalni da im proslijedite informaciju.

 

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

 

Doc.dr.sc. Bojan Milovanović

Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, Zavod za materijale,

Fra Andrije Kačića Miošića 26, 10000 Zagreb

Tel: +385 (0)1 4639 316  Faks: +385 (0)1 4828 051

Email: bmilovanovic@grad.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368