Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Pozivamo vas da se pridružite panelu i okruglom stolu ZELENA GRADNJA / PAMETNE ZGRADE

Pozivamo vas da se pridružite panelu i okruglom stolu ZELENA GRADNJA / PAMETNE ZGRADE


Poštovani kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira dvanaeste po redu Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 8. do 10. lipnja 2017. godine u Opatiji.


Pozivamo vas da se pridružite panelu i okruglom stolu ZELENA GRADNJA / PAMETNE ZGRADE, 09. LIPNJA U HOTELU AMBASADOR, DVORANA MAGNOLIJA, S POČETKOM U 9 SATI.

CIJELI PROGRAM POGLEDAJTE OVDJE!


Sada već tradicionalni Dani prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka različitih profila iz područja građevinarstva. Ove godine posebno pozivamo sve nove članove Komore, kolegice i kolege koji se bave vođenjem građenja i vođenjem radova da se uključe. Ovim proširenjem upotpunjeno je članstvo u Komori i ostvarilo se višegodišnje nastojanje uključivanja svih pripadnika struke u instituciju Komore. Stoga Vas sve pozivamo na sudjelovanje u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa. Teme ovogodišnjih seminara obuhvaćaju i projektiranje i nadzor te vođenje građenja i vođenje radova.

Ove godine u okviru plenarne sjednice ministar graditeljstva Lovro Kuščević predstavit će Okvir za izradu strategije razvoja hrvatskog graditeljstva 2017.-2020. Također u okviru plenarne sjednice bit će predstavljene Smjernice za BIM pristup u graditeljstvu.

Svi sudionici skupa imaju priliku sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, mogu naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja. Prije svega, cilj nam je osigurati kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu djelovanjem na stalnoj izobrazbi i usavršavanju znanja i stručne kompetitivnosti kako bismo na taj način pridonijeli unaprjeđenju struke, njezina digniteta, odgovornosti i učinkovitosti.

Upravo zbog toga, ali i zbog želje da i ovi 12. dani predstave najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, uvjereni smo kako će se i ove godine okupiti veliki broj sudionika.

S ciljem promoviranja najboljih dostignuća iz područja građevinarstva, po sedmi put organizirat ćemo svečanu dodjelu KOLOSA – nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Nagrada se dodjeljuje za iznimne rezultate trajne vrijednosti na unaprjeđenju i razvoju struke, za javnu prepoznatljivost i priznatost te razvoj tehničkog stvaralaštva u RH, za izuzetna dostignuća kao i za poticanje investicija i doprinos razvoju i unaprjeđenju graditeljske djelatnosti.

I ove ćemo godine održati seminar uvršten u Program usavršavanja osoba za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada. Sudjelovanjem na tom seminaru ovlaštene osobe ispunjavaju godišnju obvezu usavršavanja i dobit će posebnu potvrdu o usavršavanju iz tog područja.

Sudionici skupa će u okviru HKIG SU Standarda za polaznike stručnog usavršavanja ostvariti 30 akademskih sati.

Sve obavijesti vezane za skup možete naći na internetskoj stranici Komore www.hkig.hr.

Pozivam Vas da rezervirate vrijeme kako biste mogli sudjelovati na 12. danima od 8. do 10. lipnja 2017.

Radujem se ponovnom susretu u Opatiji i srdačno Vas pozdravljam,

Predsjednik Komore
Zvonimir Sever, dipl.ing.građ., v.r.

 

Prijava za skup

Download dokumenata:
Description: http://www.hkig.hr/images/spacer.gif
Poziv i program skupa Description: pdf  [1,38 MB]
Opća prijava za sudjelovanje na skupu Description: pdf  [695 KB]

Rezervacija smještaja

Prijavnica za smještaj – Liburnia Riviera Hotels: Description: pdf  [79 KB]

Mjesto održavanja skupa i smještaj sudionika

Skup će se održati u hotelu Ambasador u Opatiji.

Prijava za sudjelovanje na skupu

Sudjelovanje na skupu može se prijaviti on line na internetskoj stranici www.hkig.hr ili na telefaks: 01 / 5508 – 424.

Energetsko certificiranje

Osobe ovlaštene za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada sudjelovanjem na seminaru Energetsko certificiranje i novi energetski standardi ispunjavaju godišnju obvezu usavršavanja i dobit će posebnu potvrdu o usavršavanju iz toga područja.

Zakon o zaštiti na radu

Svi će zainteresirani sudionici moći pohađati Seminar za stručnjaka zaštite na radu i koordinatora zaštite na radu u fazi izrade projekta (koordinator I) i za koordinatora zaštite na radu u fazi izvođenja radova (koordinator II). Taj seminar može koristiti i kao priprema za polaganje ispita za stručnjaka zaštite na radu.

Rezervacija hotelskog smještaja

Liburnia Hoteli
Ambasador*****, Villa Ambasador****, Admiral****, Kvarner****, Villa Amalia****, Imperial***, Palace-Bellevue***, Istra***, Belvedere**.
Rezervacije se primaju u rezervacijskom centru: tel. 051 / 710 – 444, fax 051 / 710 – 399, mail: reservations@liburnia.hr .

Milenij Hoteli
Rrezervacija smještaja isključivo putem internetske stranice www.milenijhoteli.hr.
Da biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni kreiranoj samo za sudionike 12. dana ovlaštenih inženjera građevinarstva, potrebno je odabrati hotel, željeni datum dolaska i odlaska te upisati kôd DOIG17.

Kotizacija i način plaćanja

Kotizacija za skup iznosi 1.500,00 kn + PDV i uplaćuje se po ispostavljenom predračunu u korist HKIG–EDUCA d.o.o. Kotizacija uključuje tiskane materijale skupa, sudjelovanje na stručnim seminarima prema odabiru i svim drugim društvenim događanjima u sklopu skupa.

Korisnici mjere “stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa” plaćaju 50% iznosa kotizacije.

 

Informacije o skupu

Informacije o skupu objavljene su na internetskoj stranici HKIG-a www.hkig.hr a mogu se dobiti i u tajništvu Komore na adresi:

Hrvatska komora inženjera građevinarstva
Ulica grada Vukovara 271, 10 000 Zagreb

Kontakt osobe u HKIG-u:

Martina Senkić
tel. 01 / 5508 – 455
mob. 091 / 6161 – 639
fax. 01 / 5508 – 424
e-mail. martina.senkic@hkig.hr

Vlasta Trupeljak
tel. 01 / 5508 – 447
mob. 091 / 2004 – 553
fax. 01 / 5508 – 424
e-mail. vlasta.trupeljak@hkig.hr

 

online prijava
Pokrovitelji skupa:
Predsjednica RH
Dopis Predsjednice RH pdf  [41 KB]
MGIPU
Dopis Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja pdf  [61 KB]
Korporativni sponzori:
Elektroprojekt  d.d. Spegra - inženjering
Institut IGH GK Grupa AlfaM
NEXE Grupa NEXE Cement NEXE Crijep
Bajkmont
Izlagači:
Baldini studio Domprojekt
Wienerberger Mapei
Elsis Hauff Technik
Geoportal
Medijski pokrovitelj:
Gradimo Zadar Građevinar
Webgradnja Gradimo Zadar
This site is registered on wpml.org as a development site.