Hrvatski savjet za zelenu gradnju

PRATITE ZELENU ZONU KOJA DONOSI NAJNOVIJE INFORMACIJE O ZELENIM PROJEKTIMA U HRVATSKIM GRADOVIMA

PRATITE ZELENU ZONU KOJA DONOSI NAJNOVIJE INFORMACIJE O ZELENIM PROJEKTIMA U HRVATSKIM GRADOVIMA


Zelena zona je web stranica Zagrebačke banke putem koje se želi potaknuti stil života i donošenje osobnih, životnih i poslovnih odluka u skladu s očuvanjem okoliša, zdravim osobnim razvojem i afirmativnim društvenim djelovanjem.

Na www.zelenazona.hr možete svakodnevno pratiti vijesti i informacije iz cijele Hrvatske vezano uz zelenu gradnju, održivost i obnovljive izvore.


Informirajte se o financiranju projekata obnovljivih izvora energije:


Zagrebačka banka sudjeluje u raznim donacijama i sponzorstvima kako bi potaknula inovativne projekte i podigla svijest svih građana o očuvanju planeta pa je tako nedavno, Zagrebačka banka sponzorirala 3. utrku solarnih automobila koja se u okviru projekta SOELA Tehničke škole Sisak održala 6. lipnja 2015. na ulicama grada Siska.

Također, na web stranici zelene zone možete pronaći jako puno „zelenih primjera“ te se informirati o inovativnim projektima te saznati zanimljive podatke o potrošnji energije, potrošnji CO2 u cijelom svijetu. U dijelu Zelenih poslova možete pronaći nekoliko kategorija te odabrati koja vas najviše zanima:

 

Najzanimljiviji dio stranice odnosi se na aktualne vijesti vezane gdje svakodnevno možete pronaći puno zanimljivih članaka poput:

 

Zelena zona redovito prati edukaciju Green Building Professional Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju te objavljuje intervjue predavača iz kojih možete puno naučiti o svim aspektima zelene gradnje. Pročitajte ih i naučite nešto novo!

This site is registered on wpml.org as a development site.