Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Pridružite se savjetodavnoj radionici: Inovativni pilot projekt opsežne transformacije montažnog vrtića

Pridružite se savjetodavnoj radionici: Inovativni pilot projekt opsežne transformacije montažnog vrtića


Grad Koprivnica i Regionalna energetska agencija Sjever provode pilot projekt Opsežna transformacija montažne zgrade čiji je cilj pomoću javne nabave inovacija osmisliti replikabilno rješenje za vanjsku, unutarnju, energetski učinkovitu i funkcionalnu transformaciju montažne zgrade dječjeg vrtića u Koprivnici. Odabrani izvođač će sam projektirati i implementirati osmišljeno rješenje na montažnoj zgradi vrtića u Koprivnici (design & build pristup), što je predviđeno u 2019. godini.

Da bi mogli pripremiti postupak javne nabave, u ovom postupku potrebno je prethodno provesti otvoreno savjetovanje s tržištem. U osmišljavanje i provođenje rješenja mogu se uključiti razni gospodarski subjekti, a posebno proizvođači i njihovi predstavnici, inovatori, izvođači, projektanti, arhitekti, edukatori, mala i srednja poduzeća, nevladine i neprofitne organizacije. Za realizaciju projekta potrebna su znanja i sposobnosti iz različitih područja projektiranja i izvođenja radova, kao i s područja odgoja i obrazovanja, didaktike i uređenja interijera.

Zato vas pozivamo na savjetodavnu radionicu Inovativni pilot projekt opsežne transformacije montažnog vrtića koja će se održati 25. travnja 2018. od 10.00 – 13.00 sati u prostorima Hrvatske gospodarske komore, Draškovićeva 45, Zagreb. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Na radionici će vas Grad Koprivnica i REA Sjever detaljno upoznati s ciljevima i zahtjevima projekta te s načinom sudjelovanja u postupku nabave. Cilj ove radionice je i da se na jednom mjestu okupe svi potencijalni proizvođači, izvođači i pružatelji usluga kako bi od njih dobili temeljne povratne informacije o mogućnostima i načinima provedbe ovako zamišljenog projekta.

Ukoliko želite sudjelovati na radionici, molimo vas da se registrirate klikom na link HGK-a ili mailom na adresu ppi@rea-sjever.hr.

Detaljnu agendu radionice pravovremeno ćemo vam poslati na vašu e-mail adresu.

Više detalja možete saznati na Internet stranici projekta https://ppi.koprivnica.hr/ na kojoj su objavljena sva gradiva projekta. Preporučujemo vam da kao prvi dokument otvorite Market sounding prospekt, koji će vas na sažet način upoznati s cijelim projektom i potencijalnim tržišnim prilikama. Preko ove stranice također možete iskazati i interes za sudjelovanjem u projektu. Na stranici projekta među ostalim možete pronaći i prethodnu informacijsku obavijest, koja je objavljena u Elektronskom oglasniku javne nabave.

This site is registered on wpml.org as a development site.