Hrvatski savjet za zelenu gradnju

The World Sustainable Building 2014 Conference

The World Sustainable Building 2014 Conference


The World Sustainable Building 2014 Conference

The World Sustainable Building 2014 Conference je najveća konferencija na globalnoj razini o održivoj gradnji gdje se sastaju najvažnije i najutjecajnije internacionalne institucije, stručnjaci za predmetno područje i građevinska industrija.

 

Konferencija je organizirana od strane Španjolskog savjeta za zelenu gradnju (GBCe), a glavni cilj konferencije je potaknuti pravilno odgovaranje na izazove, kako socijalne tako i ekološke, s kojima se poslovni i graditeljski sektor suočavaju.

 

Glavni sponzori konferencije su:

  • UNEP-SBCI: United Nations Environment Programme – Sustainable Buildings and Climate Initiative
  • iiSBE: Intertational Initiative for a Sustainable Built Enviroment
  • CIB: Conseil International de Batîment
  • FIDIC: International Federation of Consulting Engineers
  • World GBC: World Green Building Council

Svrha održavanja The World Sustainable Building 2014 Conference je stvoriti globalni akcijski plan koji odgovara na glavne izazove s kojima se susreće građevinski sektor postizanjem konsenzusa između dionika, organizacija i renomiranih svjetskih stručnjaka.

 

The World Sustainable Building 2014 Conference se održava u Barceloni 28., 29. i 30. listopada 2014. godine u  Palau de Congressos de Catalunya.

 

U ime HSZG-a konferenciju će posjetiti Mark Gero, potpredsjednik Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju. Za više informacija pogledajte stranicu konferencije .

This site is registered on wpml.org as a development site.