Hrvatski savjet za zelenu gradnju

“Zašto graditi zeleno?” – tema je GREEN TALKS o zelenoj gradnji u ČAKOVCU i POŽEGI

“Zašto graditi zeleno?” – tema je GREEN TALKS o zelenoj gradnji u ČAKOVCU i POŽEGI


“Zašto graditi zeleno?” – tema je GREEN TALKS o zelenoj gradnji u ČAKOVCU i POŽEGI u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju. 

Kakvi se materijali i tehnologije koriste u zelenoj i održivoj gradnji? Koje zakonske smjernice usmjeravaju na takvu vrstu gradnje te koje proizvode i usluge pritom koristiti? – Odgovore na ova pitanja i sva Vaša pitanja vezana uz ovu temu potražite na GREEN TALKS – Zašto graditi zeleno? –  koji se održavaju:

 

05. listopada 2016. Čakovcu od 13.00 do 17.20 sati na Međimurskom Veleučilištu u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22a, Čakovec   –    PROGRAM & PRIJAVNICA                                                                            

  • Institucionalni pokrovitelj GREEN TALKS-a je Hrvatska komora arhitekata te Međimursko Veleučilište u Čakovcu, Grad Čakovec i Međimurska Županija. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Wienerberger, Firestone, Inoutic/ Deceuninck,  Fibran Nord, Xypex, Dilj, Caparol. Medijski pokrovitelji GREEN TALK-a su Gradimozadar.hr, gradimo.hr i Webgradnja.hr.

   

PARTNERI PROJEKTA E KUĆA 2020


 

12. listopada 2016. u POŽEGI od 13.00 do 16.00 sati na lokaciji HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA, ŽUPANIJSKA KOMORA POŽEGA, Vukovarska 6, 34000 Požega.   –    PROGRAM PRIJAVNICA   

  • Institucionalni pokrovitelj GREEN TALKS-a je Hrvatska komora arhitekata te DAGIT Požega, Grad Požega i Požeško-Slavonska županija. Poduzeća/Institucije koja sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su Wienerberger, Firestone, Inoutic/ Deceuninck,  Fibran Nord, ITV Murexin. Medijski pokrovitelji GREEN TALK-a su Gradimozadar.hr, gradimo.hr i Webgradnja.hr.

 

   

 

PARTNERI PROJEKTA E KUĆA 2020


 

GREEN TALKS je BESPLATAN za sve sudionike.

„Simpoziji se u Programu stručnog usavršavanja HKA-a vrednuju s tri (3) sata HKA SU standarda iz područja: C2.1 Strategije energetske obnove; C2.2 Koncepti energetske obnove i obnovljivi izvori energije; C2.4 Alternativni oblici građenja; D1.1 Tehnologije građenja i opremanja; D2.1 Arhitektura i detalj.

MEDIJSKI POKRIVAJU:

 

This site is registered on wpml.org as a development site.