Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Želite postati certificirani stručnjak zelene gradnje?

Želite postati certificirani stručnjak zelene gradnje?


U tijeku su upisi za međunarodnu multidisciplinarnu edukaciju – GREEN BUILDING PROFESSIONAL (GBPRO), koju organizira i provodi Hrvatski savjet za zelenu gradnju već dugi niz godina, a koja počinje u rujnu 2019. godine.

Cilj Green Building Professional edukacijskog programa je podizanje naraštaja multi-disciplinarnih stručnjaka u području zelene i održive gradnje, energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije te održivog prometa i e-mobilnosti.

Kroz teme: projektiranje i financiranje zelenih zgrada; korištenje ekoloških i održivih materijala za gradnju, opremanje i rekonstrukciju zgrada (s najmanjim ugljičnim otiskom i štetnim djelovanjem na okoliš i korisnike objekta); energetsku učinkovitost; procjene vrijednosti i životnog ciklusa; oblikovanje krajobraza, energetski učinkovita rasvjeta, korištenje dnevnog svijetla, ostvarivanja ušteda kroz reciklažu i zbrinjavanje otpada te uštedu energije, efikasno korištenje vodnih resursa; odabir održive lokacije i upravljanje istom, stvaranje zelenih ureda, pametnih zgrada i gradova.

I rješenja: suvremene gradnje, LCA, LCC, gospodarenje energijom i pametnim zgradama, pravnog okvira i regulative, energetske obnove, energetske učinkovitosti, održivog prometa, e-mobilnosti, nZEB, termotehničkih sustava u zgradarstvu, kako kombinirati i projektirati energetski efikasne zgrade, međunarodnim certifikatima za zelenu gradnju LEED, BREEAM ili DGNB

Kreirati: okoliš koji će biti zdraviji, ugodniji, energetski učinkovitiji i ekonomski isplativiji – a sve temeljem principa održivosti.

Edukacija uključuje radne materijale – prezentacije, izvrstan networking, direktan kontakt s domaćim i inozemnim ekspertima, stjecanje međunarodno priznatog certifikata Green Building Professional, slobodan ulaz na veliki broj programa u organizaciji CGBC-a.

U 7 godina održavanja edukacije preko 200 polaznika imalo se prilike upoznati se sa stranim i domaćim stručnjacima na području zelene gradnje.

Pogledajte program edukacije te prijavite Vaše sudjelovanje OVDJE.

Više informacija možete potražiti na www.gbccroatia.org ili na + 385 1 4886 296

This site is registered on wpml.org as a development site.