Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Zlaring

Zlaring


Poduzeće ZLARING d.o.o. osnovano je 1991. godine. Djelatnost poduzeća je izvođenje završnih radova u graditeljstvu sa užom specijalizacijom izvođenja instalaterskih radova centralnog grijanja, vodovoda i kanalizacije, ventilacije i klimatizacije, remonti i održavanje kotlovnica i toplinskih postrojenja, servis plinskih i uljnih plamenika, te servisiranje i podešavanje automatske regulacije. U mogućnosti smo izvoditi kompletan inženjering na manjim radilištima sa svim pratećim građevinskim i obrtničkim radovima. Poduzeće ZLARING” d.o.o. raspolaže poslovnim prostorom Crnčićeva 9 u Zagrebu, te radionom, skladištem za materijal i alat na Žitnjaku- Zagreb, veličine 250 m2.

 

Zlaring je uspostavio integrirani sustav upravljanja kvalitetom i okolišem prema normama ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004

 

MISIJA PODUZEĆA
Pružiti cjelovitu i vrhunsku kvalitetu usluga, uz poštivanje rokova i time optimalno zadovoljiti i ispuniti interese naših poslovnih partnera.

VIZIJA PODUZEĆA
Razviti se u poduzeće koje je sposobno modernim tehnologijama i stručnim kadrovima projektirati i izvoditi najsloženije radove u svojoj djelatnosti, sa željom da ime ZLARING predstavlja sinonim: NAŠE JE MJESTO MEĐU NAJBOLJIMA.

 

POLITIKA KVALITETE I OKOLIŠA
ZLARING d.o.o., sa svojim dugogodišnjim iskustvom, stručnim znanjem i odnosom prema poslovnim partnerima, zauzima vodeće mjesto u sektoru završnih radova u građevinarstvu.

 

S ciljem održavanja uspješnog poslovanja te osiguranja i zadržavanja povjerenja naših poslovnih partnera, veliku pažnju polažemo na gradnju međusobnog povjerenja, poštivanje danih obećanja te pouzdanosti danih rješenja uz inzistiranje na visokoj odgovornosti. Zato nastojimo osigurati i kontinuirano poboljšavati radnje vezane za:

– zadovoljenje zahtjeva naših poslovnih partnera i svih zainteresiranih strana te zakonskih zahtjeva,-

– kvalitetu naših usluga,

– pozitivan odnos prema prirodi, opsegu i utjecajima na okoliš svojih aktivnosti i usluga kroz kontinuirano poduzimanje radnji za prevenciju zagađenja.

 

Naše poduzeće kontinuirano ulaže u usavršavanje vlastitih kadrova i tehnologije kako bi uspješno odgovorili na sve veće zahtjeve tržišta.

 

Uprava redovito utvrđuje godišnje pojedinačne i opće mjerljive ciljeve, koji se odnose na kvalitetu i okoliš, tako da omoguće ostvarenje ovdje postavljene vizije, misije i politike.

 

Adresa: Crnčićeva 9, 10000 Zagreb
Telefon: 01 2303 937 / 01 2392 530
Web adresa: www.zlaring.hr
E-mail: zlaring@zlaring.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.
https://totoabadi23.com/ abadicash abadislot https://menarampo78.com/ royalbola abadislot abadislot menara368 abadicash vipmaxwin menara368 totoabadi Menara368