Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Fibran

Fibran


FIBRAN Grupa jedan je od najvećih europskih proizvođača toplinske izolacije od ekstrudiranog polistirena najviše kvalitete, brendiranog kao FIBRANxps te jedan od najvećih proizvođača kamene vune pod imenom FIBRANgeo. FIBRAN kao proizvođač iznimnu pažnju polaže kvaliteti proizvoda i u skladu s EN normama provodi sva ispitivanja u laboratorijima nezavisnih instituta kao što su FIW München, DIBt Berlin, ZAG Ljubljana, IGH Zagreb. Svoja iskustva i znanja dijeli s investitorima, arhitektima i izvođačima, pruža cjelokupna rješenja te ENERGIJSKI ŠTIT građevina projektiranih i po standardima pasivne gradnje.

 

FIBRANxps toplinsko izolacijske ploče namijenjene su učinkovitoj toplinskoj zaštiti u najzahtjevnijim uvjetima – pod izuzetno visokim pritiskom i u vlažnom okruženju gdje većina toplinsko izolacijskih materijala ne zadovoljava: ispod temeljnih ploča pasivnih kuća, u podrumskim i industrijskim podovima, na podrumskim zidovima, fasadama i soklovima, na ravnim krovnim površinama, kosim krovovima i drugo. FIBRAN je kao proizvođač XPS izolacija i izolacija od kamene vune jedno od najcjenjenijih imena u području izolacija u Europi zbog pouzdane kvalitete proizvoda i odličnog servisa.

 

Proizvodi:

Izolacije od ekstrudiranog polistirena, kamene vune, ekspandiranog polistirena, pa i kompletan asortiman suhe gradnje, uključujući Vogel akustične stropne sustave

 

Aplikacije:

Kompletna energijska zaštita zgrada i industrijskih elemenata te završni radovi u interijeru

 

Adresa: Rastočka 1; 10020 Novi Zagreb
Telefon: +385 99 654 23 53
Web adresa: fibran.si
E-mail adresa: robert.filipovic@fibran.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.