Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Institut IGH

Institut IGH


U više od 65 godina postojanja, INSTITUT IGH razvio se u organizaciju koja osigurava logističku specijalističku potporu građevinarstvu. Visokom kvalitetom svojih usluga i izvrsnim radnim uvjetima Institut osigurava zadovoljstvo svojih klijenata, zaposlenika i partnera u zemlji i na međunarodnom tržištu.

IGH je tvrtka koju čini koncentracija znanja, što je čini vodećom projektantskom, konzultantskom i znanstvenom institucijom koja se bavi istraživanjem i razvojem u graditeljstvu. IGH-ovi laboratoriji akreditirani su za 600 metoda ispitivanja. Opremom i stručnim potencijalima na razini su vodećih europskih laboratorija. Ulazak Hrvatske u Europsku uniju Institut spremno dočekuje – svaki certifikat IGH-ovih laboratorija važeći je bilo gdje u Europi.

 

Gotovo da nema niti jednog objekta, ceste, tunela ili mosta u Hrvatskoj za koji upravo IGH nije radio projektiranje ili nadzor, kontrolirao kvalitetu gradnje, izrađivao studije ili davao stručna mišljenja i vještačenja. Osim sudjelovanja u svim većim graditeljskim projektima u Hrvatskoj, IGH je snažno iskoračio i prema zemljama našega okružja; BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Albanija i Bugarska, sve do Gruzije, Kazahstana, Rusije i Ukrajine.

 

Adresa: Janka Rakuše 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 1 6125 125
Web adresa: www.igh.hr
E-mail: igh@igh.hr

This site is registered on wpml.org as a development site.