Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Wooddays and Woodboxu u Zagrebu

Wooddays and Woodboxu u Zagrebu


Srijeda, 22. travnja 2015, 13:30 h, Trg bana Josipa Jelačića


Austrijski ured za vanjsku trgovinu pri Austrijskom Veleposlanstvu organizira u suradnji s radnom zajednicom austrijskog drvnog gospodarstva proHolz Austria te pod pokroviteljstvom grada Zagreba jednu kulturno-znanstvenu kao i edukativnu manifestaciju u gradu Zagrebu koja potiče razvoj gospodarstva u drvogradnji.

Takozvani „WOODBOX AND WOODDAYS“ je međunarodni projekt i uključuje lokalne partnere poput Hrvatske komore arhitekata, Hrvatskog Drvnog Klastera, Sveučilišta grada Zagreba, Hrvatskih šuma kao i lokalne studente itd.

Naime, radi se o jednom izložbenom kontejneru (woodbox) koji služi kao „showroom” u kojem posjetitelji mogu dobiti sve informacije vezane uz drvogradnju. Woodbox će posjetiteljima biti dostupan tokom 7 dana od 9-21 sati u razdoblju od od 22. do 28.04.2015. na željenoj lokaciji Trga bana Jelačića a unaprijed educirani lokalni studenti informirat će građane o prednostima drvogradnje.

U okviru ove manifestacije održat će se press konferencija kao i stručni dijalog u Starogradskoj vijećnici kao i ceremonija otvaranja na Trgu bana Josipa Jelačića, dana 22.04.2015. na koju Vas srdačno pozivamo!

Izložbu će otvoriti Vesna Kusin (po punomoći gradonačelnika grada Zagreba zamjenic a gradonačelnika), Andrea Ikić-Böhm (austrijska veleposlanica u Zagrebu), Hans Michael Offner (predsjedatelj proHolz Austria), Marijan Kavran (Hrvatski drvni cluster).

Radujemo se vašem dolasku – molimo vas da se prijavite na sljedeću adresu: zagreb@advantageaustria.org    (uz napomenu da ste se javili prema preporuci HSZG-a)


Prilog:

Poziv 22.04.2015.

Prezentacija o manifestaciji u drugim gradovima na engleskom jeziku


Lidija Kovač Guina
Marketing (01-4881 907)

Austrijsko Veleposlanstvo –
Trgovinski odjel
Ilica 12/2, p.p. 25
HR-10001 Zagreb

T +385 1 488 19 00
F +385 1 488 19 12
zagreb@advantageaustria.org
www.advantageaustria.org/hr

This site is registered on wpml.org as a development site.