Hrvatski savjet za zelenu gradnju

Reynaers Aluminium d.o.o.

Reynaers Aluminium d.o.o.


Reynaers Aluminium specijaliziran je za istraživanje, razvoj i marketing inovativnih i održivih rješenja za ovojnice zgrada od aluminija: prozori, vrata, klizni sustavi, fasade i zasloni za sunce. Razvijamo standardne sustave koji ispunjavaju ili premašuju industrijske zahtjeve, ali na zahtjev također razvijamo rješenja po mjeri za specifične projekte. Stvaramo rješenja koja našim partnerima omogućuju realizaciju ambicioznih građevinskih projekata diljem svijeta.

 

Naša vrhunska rješenja mogu se pronaći u svim vrstama projekata s različitim namjenama: zračne luke, stambene zgrade, bolnice, hoteli, muzeji, sportski objekti i tako dalje. Da ne bude zabune: mi ne prodajemo prozore i vrata. Umjesto toga, prodajemo rješenja koja omogućuju arhitektima, investitorima, instalaterima i proizvođačima da arhitektonske dizajne pretvore u stvarnost.

 

Pa, tko smo mi?

Reynaers Aluminium osnovan je 1965. godine s ciljem dizajniranja i pružanja proizvođačima rješenja za energetski učinkovite i kvalitetne aluminijske prozore i vrata. Naše sjedište nalazi se u belgijskom gradu Duffel, rodnom mjestu Reynaers Aluminiuma. Od svog osnutka Reynaers je doživio ogromnu međunarodnu ekspanziju zahvaljujući stalnim ulaganjima u infrastrukturu i ljudske resurse. Danas Reynaers zapošljava više od 2600 ljudi diljem svijeta. Zapravo, tijekom proteklih 10 godina, Reynaers je porastao za više od 200%, što je rezultat i organskog rasta i akvizicija koje je sam financirao. U 2021. Reynaers Aluminium ostvario je godišnji promet od 638 milijuna eura.

 

Ponosni smo na Reynaers Act koji je izdan u listopadu 2022. godine, naše službeno izvješće o strategiji održivosti Reynaers Grupe i smanjenju našeg utjecaja na okoliš.

 

Glavna načela strategije:

– izgradnja održivih zgrada s našim inovativnim proizvodima

– razvoj proizvoda koje je moguće reciklirati i iskoristiti za druge svrhe

– smanjenje CO2 otiska za 50% do 2030. godine

– stvaranje motivirajućeg i atraktivnog radnog okruženja za sve naše zaposlenike

 

Adresa: Horvatova 82, 10010 Zagreb
Telefon: +385 911 150 006
Web adresa: reynaers.com
E-mail adresa: office.zagreb@reynaers.com

This site is registered on wpml.org as a development site.